250 Ford GT'den birini almak için on binler yarışta

Düzenleyen:
250 Ford GT'den birini  almak için on binler yarışta

Ekonomi Haberleri

Tamamen yenilenen spor otomobil Ford GT için satın alma yarışı resmen başladı.

Bu yıl sadece 250 adet üretilecek olan aracı almak için FordGT.com üzerinden talepte bulunmak mümkün olacak. Başvurular ise, bu yıl üretilecek olan 250 ve 2017'de üretilecek olan 250 araç için geçerli olacak. Web sitesine girenler hem farklı bir satın alma tecrübesi yaşayacak hem de online konfigürasyon ile hayalindeki Ford GT'yi oluşturabilecek. Başvurusu onaylanan ve bu aracı almaya 'uygun bulunan' müşteriler, 'Özel Danışman' tarafından ziyaret edilecek ve bu danışman, satın almanın gerçekleşmesinin ardından da hizmetlerine devam edecek.
Jantından iç döşemesine kadar her ayrıntısının alıcısı tarafından oluşturulmasına izin verilen araç, Liquid Blue dahil 8 dış renk seçeneğinde olacak. 4 farklı iç mekân temasından biri tercih edilebilirken, 7 farklı şerit rengi bulunacak. Başvurular 12 Mayıs 2016 günü 23.59'da sona erecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...