Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Alo TOKİ' hattı ile projeleri öğrenin

Düzenleyen:
'Alo TOKİ' hattı ile projeleri öğrenin

Ekonomi Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) projeleri ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) projeleri ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler, "444 86 54" numaralı "Alo TOKİ" hattını arayabilecek. TOKİ Başkanı Ergün Turan; "Yeni projeler, başvuru koşulları, konut teslimi, site yönetim hizmetleri gibi merak edilen bütün sorular, TOKİ Çağrı Merkezince cevaplanıyor. Kentsel dönüşüm uygulamaları ve kamulaştırma gibi konularda da hizmet veriyoruz. Güçlü teknolojik altyapısı ve özel eğitimli personeliyle vatandaşlara kısa sürede yüksek kalitede hizmet verdiğimiz TOKİ Çağrı Merkezi'nde; talep, şikâyet ve soruları kayıt altına alarak, ölçüm ve raporlamada profesyonel bir işletim sistemi uyguluyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...