Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki KOBİ'den biri sigortasız

Düzenleyen:
İki KOBİ'den biri sigortasız

Ekonomi Haberleri

Allianz Türkiye koordinasyonluğunda, Hazine Müsteşarlığının desteğiyle yürütülen ve birçok ilde yapılacak "KOBİ'lerle Güçlü ve Güvenli Yarınlara" buluşmaları Konya'da başladı.

Allianz Sigorta Genel Müdürü Arif Aytekin, Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'unun KOBİ'lerden oluştuğunu, toplam istihdamın yüzde 78'i ve ihracatın yüzde 56'sını da bunların karşıladığını dile getirdi. KOBİ'lerin risklere açık faaliyet gösterdiğini aktaran Aytekin, neredeyse her iki KOBİ'den birinin sigortasız olduğunu vurguladı. Sigortanın, günümüzde KOBİ'lerin daha dirençli yapılara dönüşmesi, uzun ömürlü ve kalıcı olmasının en önemli araçlarından biri olduğuna dikkati çeken Aytekin, şunları kaydetti: "KOBİ'lerin uğradığı hasarlar tek başına ağır maddi kayıplara neden olmakla kalmıyor, aynı zamanda yürüyen işleri kesintiye uğratarak, kayıpların boyutlarını daha da artırıyor. Sigorta sektörü, hasar gerçekleştikten sonra zararı maddi olarak karşılamanın yanı sıra muhtemel riskleri analiz edip gerekli önlemlerin alınması yönünde de çalışıyor."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...