SeaPearl’ün otelini Jumeirah işletecek

Düzenleyen:
SeaPearl’ün otelini Jumeirah işletecek

Ekonomi Haberleri

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Önder Çelik İSTANBUL -  Anlaşmaya ilişkin düzenlenen imza töreninde konuşan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy projesinin otel ve rezidans bölümünün 450 milyon dolar yatırım değerine sahip olduğuna işaret ederek, “Otel ve rezidans birimi için dünyaca ünlü Jumeirah Group’la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul’a artı bir değer katacak” dedi. Yapılan anlaşmanın 20 yıl süreli olduğunu belirten Özen Kuzu, SeaPearl Ataköy projesindeki satışların yüzde 45’e ulaştığını sözlerine ekledi.
Jumeirah Group CEO’su Stefan Leser ise, Jumeirah Group’un İstanbul’da Pera Palace Hotel Jumeirah’ı ve Bodrum’da Jumeirah Bodrum Palace Hotel’i işletmeye devam ettiğini söyledi. İstanbul'da ikinci bir Jumeirah işletmesine sahip olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Leser, “Kuzu Grup’la başarılı ve uzun soluklu bir ortaklık planlıyoruz” şeklinde konuştu.

2019’DA HİZMETE GİRECEK
SeaPearl Ataköy içerisinde yer alan 202 odalı otel ile 62 rezidans ünitenin 2019 yılında hizmet vermeye başlaması planlanıyor. Alanları 57 ile 400 metrekare arasında değişen rezidanslar 1+1’den 4.5+1’e kadar farklılık gösteriyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...