Kartal’a 180 milyon $’lık proje

Düzenleyen:
Kartal’a  180 milyon $’lık proje

Ekonomi Haberleri

MAYA Grubu, YILSAN Holding’in iş ortaklığıyla; ofis, home ofis ve alışveriş merkezi konseptlerini içeren karma bir yaşam alanı olarak kurgulanan Anatolium Marmara projesini, İstanbul’un Kartal bölgesinde hayata geçirmeye hazırlanıyor.

İstanbul’daki 3’üncü, Türkiye’deki ise 6’ıncı IKEA mağazasının da yer alacağı Anatolium Marmara’nın tanıtımında konuşan MAYA Holding ve IKEA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özsüer, yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiyi hedefledikleri projenin yatırım maliyetinin 180 milyon dolar olduğunu söyledi. YILSAN Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Tuncay Yıldırım da, “Bu denli büyük bir projede MAYA Grubu ile kurmuş olduğumuz ortak girişimden dolayı çok mutluyuz” dedi. MAYA Holding CEO’su Fuat Atalay ise, Anatolium Marmara’nın yanında yükselecek 38 kattan oluşan Maya Anatolium Tower binasının 45 bin m2’lik satılabilir veya kiralanabilir alana sahip olacağını söyledi. Projedeki dairelerin yüzde 20’si home ofis, yüzde 80’i ise ofis olarak inşa edilecek.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...