Topkapı'da beyaz dönüşüm hız kazandı

Düzenleyen:
Topkapı'da beyaz dönüşüm hız kazandı

Ekonomi Haberleri

İstanbul’un merkezi bölgelerinden Topkapı’da yükselen Beyaz Park Topkapı projesi konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Yüksek standartlarda yaşam vadeden projede fiyatlar 410 bin TL’den başlarken 60 ay için 0.95 faiz oranıyla banka kredi imkânı sunuluyor.

NECMİ ÇİÇEKÇİ

Topkapı’nın en değerli noktasında konumlanan proje, yaklaşık 86 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje 150 milyon TL’lik yatırım ile yükseliyor. İstanbul’un kalbindeki Beyaz Park Topkapı projesinde 371 konut ve tamamı dört bin metrekareyi bulan ticari üniteler yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Beyaz Park Topkapı’da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği sunuluyor. Projede daireler 70 metrekareden başlayıp 210 metrekareye kadar çıkıyor. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Beyaz Park Topkapı’da fiyatlar ise 410 bin TL’den başlıyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...