Kütahya'ya huzurlu kampüs

Düzenleyen:
Kütahya'ya huzurlu kampüs

Ekonomi Haberleri

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde faaliyet gösteren Huzurlu İnşaat tarafından Kütahya'da 106 dairelik Huzurlu Kampüs projesinin temeli törenle atıldı.

Üniversiteye yakınlığı nedeniyle Huzurlu Kampüs adını alan proje, öğrenci ve aileleri tarafından tercih ediliyor. Türkiye’nin dört bir yanında biten projelerin yanında, Kütahya, Karabük, Turgutlu, İstanbul ve Samsun projelerinin de devam ettiğini, bunları da en kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, ‘‘Vatandaşlarımızı en modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz. Yeni temelini attığımız Huzurlu Kampüs projesinde herkesi lansman fiyatlarından yararlanmaya davet ediyorum. Topraktan girenlerin daha çok kazanacağını belirtmek isterim. Attığımız bu temel hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Huzurlu İnşaat'ın 1+1 106 dairelik 2.Etap Konutları'nın 15 ayda tamamlanması planlanıyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...