Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yatırımcının gözde projesi: Onur Park Life İstanbul

Düzenleyen:
Yatırımcının gözde projesi: Onur Park Life İstanbul

Ekonomi Haberleri

Onur Beton A.Ş. ve Onur Çimento A.Ş.’nin sahibi olduğu, 46.800 m2 ve kendi arazisi üzerinde geliştirilen rezidans, mall ve business karma konsept projesi olan Onur Park Life İstanbul, Bahçeşehir’in hemen yanı başında hayata geçiyor.

Onur Park Life İstanbul Projesi; kişiye özel otopark ve depo alanlarının yanı sıra, 1000 m2 lik kreş, bir katta dört daire konsepti, teslim sonrası düşük aidat ve kaliteli yönetim garantisi, birbirini görmeyen manzarası açık blok anlayışı, yüksek tavanlı mimarisi, en küçük 2+1’lerin 120 m2 den başladığı daireleri ve az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.
Onur Park Life İstanbul projesi, 3 etaptan oluşacak ve 3 parsel üzerinde yükselecek. Toplam maliyeti 500 milyon TL. olan proje; 718 adet  konut, business, 231 adet cadde konseptinde dükkan ve 9 bloktan oluşacak.
Proje konum olarak Akbatı AVM ‘ye 500 metre mesafede hemen Bahçeşehir bitişiğinde, Tem yolunun yanı başında yer alıyor. Bağlantı yolu ile E-5 kara yoluna ise beş dakikada erişilebilir konumda yer alıyor. Yapımı planlanan Metro hattına 300 m mesafede bulunuyor. Onur Park Life İstanbul projesinde 48 ay vadeli ödeme fırsatının yanı sıra, yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor. Onur Park Life İstanbul projesinde tamamı peşin ödemelere yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...