Borcunun yarısını ödeyen, kalanını 1 yıla yayabiliyor

Düzenleyen:
Borcunun yarısını ödeyen, kalanını 1 yıla yayabiliyor

Ekonomi Haberleri

Mayıs ayı boyunca 50 bin lira krediyi dosya masrafı olmaksızın üreticiye sunan VakıfBank’ın kartlarıyla da borçların asgarisini ödeyip kalanını 1 yıla yaymak mümkün

Çiftçiler artık finansman imkânlarına bankaların yaygın şube ağı sayesinde kolayca ulaşabiliyor. VakıfBank’tan yapılan açıklamaya göre, 300’e yakın şubesinde tarım ve hayvancılık yapan üreticilere özel yüzde 1.29’dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar kredi kullandırılıyor. Bu krediden, Çiftçiler Günü sebebiyle dosya masrafı alınmıyor. TarımKart ile; mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik hizmeti gibi hizmetlerin yanı sıra iş yerlerinde 6 aya kadar faizsiz alışveriş imkânı sağlanıyor, ATM’lerden bedeli karşılığında nakit para çekilebiliyor.
Sektörün ihtiyaçlarına çözüm bulabilmek amacıyla köy köy gezip, fuarlarda stant açtıklarını, üreticilerle buluştuklarını söyleyen VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, “TarımKart ile üreticiye nakit çekimden uygun şartlarda vadeli alışverişe, faturaların düzenli ödeme talimatı verilmesinden asgari borcun kalanını taksitlendirmeye, SSK, BAĞ-KUR, elektrik, su, telefon gibi ödemeleri hasat zamanına ertelemeye kadar birçok avantaj sunuyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...