Dosya masrafsız kredi imkanı

Dosya masrafsız kredi imkanı

Ekonomi Haberleri

Vakıfbank mayıs ayı boyunca çiftçiye 1.29 liradan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin liraya kadar kullanıma sunulan kredilerde dosya masrafını kaldırdı

Vakıfbank, tarım ve hayvancılık faaliyetinde bulunan müşterilerine özel hazırlanan ve yüzde 1.29'dan başlayan faiz oranlarıyla 50 bin TL'ye kadar kullanıma sunulan kredilerde mayıs ayı boyunca dosya masrafını kaldırdı. Banka ayrıca TarımKart ile mazot, yem, gübre, zirai ilaç, fide, tohum, veterinerlik gibi üreticiye girdi sağlayan her türlü bayi, ziraat odası, üretici ve sulama birlikleri gibi anlaşmalı üye işyerlerinde 6 aya kadar faizsiz alışveriş sağlıyor. Ayrıca VakıfBank TarımKart sahibi üreticiler işletme giderlerini finanse etmek için tüm banka ATM'lerinden nakit para çekebiliyor.

ÇOK SAYIDA AVANTAJ VAR
 VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Lütfü Çelebi, "TarımKart ile üreticiye nakit çekimden uygun şartlarda vadeli alışverişe, faturaların düzenli ödemeye verilmesinden asgari borç ödeme fırsatına kadar çok sayıda avantaj sunuyoruz" diye konuştu. Çelebi, TarımKart sahibi üreticilerin yıl boyunca masraflarını TarımKart ile yapabildiklerini, yılda bir ödeme imkânı ile de borcunu hasat zamanı ödeyebildiğini ifade etti.

BORCU ÖTELİYOR
 Kart sahipleri borç ödemelerini gelir elde etme dönemlerine göre belirleyebiliyor. Borcunu erken ödeyebilen üreticiler, asgari ödeme tutarını yatırdıkları takdirde kalan borcu bir sonraki yıla bırakma imkanına da sahip oluyor. SGK, BAĞKUR, elektrik, telefon, su gibi ödemeler hasat zamanında yapabiliyor. Bunun için prim ve faturalarını TarımKart düzenli ödemeye vermeleri yeterli oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...