Taksim’in göbeğine arı kovanı rezidans

Düzenleyen:
Taksim’in göbeğine arı kovanı rezidans

Ekonomi Haberleri

İspanyol mimar Antoni Gaudi'nin ilginç mimariye sahip eserlerine benzer bir yapı, arı peteğinden esinlenilerek Taksim'de inşa edildi

Önder Çelik İSTANBUL
DAP Yapı'nın Taksim'de geliştirdiği ve 132 bağımsız bölümden oluşan Petek Residence görücüye çıktı. Akıllı bina sistemiyle hayata geçirilen proje; konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. İlhamını baldan alan ve dış cephesi bal peteği olarak tasarlanan projede, 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağazanın yer aldığı Petek Residence'da metrekare fiyatı 7 bin dolardan başlıyor.  
ARILARDAN ESİNLENDİK
DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, sıra dışı projeler geliştirdiklerini belirterek, "Projemizi tasarlarken arılardan esinlenerek Gaudi'nin eserlerine benzeyen çok özel bir proje hayata geçirdik. Projemizin yüzde 58'inin satışını tamamladık. Taksim'in göbeğinde inşaatı tamamlanmış ayrıcalıklı bir projeyi 72 ay vade ve 0 faizli lansman avantajlarıyla 2 bin 500 dolar taksitle satışa sunuyoruz" dedi. Projenin yatırımcısına yüksek prim sağlayacağını ifade eden Yılmaz, "İstanbul'un her yerine ulaşılaşabilecek bir konumda olan projemiz yerli ve yabancı yatırımcıdan yoğun talep görüyor" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...