Eski fabrikaların yerine 5 yıldızlı dönüşüm geldi

Düzenleyen:
Eski fabrikaların yerine 5 yıldızlı dönüşüm geldi

Ekonomi Haberleri

Uluslararası ortaklıklarla yatırım odaklı gayrimenkul projeleri geliştiren Cathay Group, yeni markası Nivo İstanbul'un lansmanını gerçekleştirdi.

Ahmet Münir Eren istanbul
Basın Ekspres Caddesi'nde hayata geçirdiği yeni projesi Nivo için yüzde 100 Suudi Arabistan sermayeli yatırım şirketi Neba'yı seçtiklerini söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, "Cathay 25 yıl boyunca pek çok proje geliştirerek bugüne hazırlandı. Gerektiğinde maliyet farkını da kabul ederek; farklı, kimliği olan, yüksek imajlı, çevreye-kente-insana duyarlı gayrimenkul projeleri geliştirmek amacıyla çalışıyoruz İstanbul'u çok iyi tanıyoruz" dedi. Nivo İstanbul projesinin ortaklarından Neba A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Alomary Holding CEO’su Abdulaziz İbrahim Alomary ise "İstanbul, dünyanın en güzel şehri. Kentsel dönüşümle daha da güzelleşecek. Nivo İstanbul, tüm detaylarıyla, iyi planlanmış bir proje oldu ve paha biçilmez bir gayrimenkul yatırımı. Böyle bir projenin bir parçası olmaktan dolayı gururlu ve mutluyuz" dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...