Şimşek: İstikrarlı büyüme için reform şart

Düzenleyen:
Şimşek: İstikrarlı büyüme için reform şart

Ekonomi Haberleri

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, "Sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme için uzun vadeli kalkınma sorunlarına ve yapısal reformlara yönelik politikalarda bir değişiklik çağrısı yapıyor" dedi.

CAKARTA
Şimşek, İslam Kalkınma Bankası (IDB) tarafından Endonezya'nın başkenti Cakarta'da düzenlenen Yıllık Guvernörler Kurulu Toplantısı'nda, bu yılın ekonomik açıdan zorluklarla dolu bir yıl olduğunu belirtti. Şimşek, "Bazı jeopolitik ve bölgesel sorunların küresel ekonomi üzerindeki etkisi bu yıl da devam edecek. Bu sorunların kesinlikle uluslararası finans kuruluşlarında ve IDB'de de etkisi olacak. Küresel ve bölgesel eğilimler, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir büyüme için uzun vadeli kalkınma sorunlarına ve yapısal reformlara yönelik politikalarda bir değişiklik çağrısı yapıyor" dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...