Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dolar 3 liranın üzerini gördü

Düzenleyen:
Dolar 3 liranın üzerini gördü

Ekonomi Haberleri

Dolar, bugün saat 15.50 civarı uluslararası piyasalarda oluşan fiyatlara göre 3 lirayı aştı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Türkiye piyasalar kapalı olmasına karşın uluslararası piyasalarda işlemler devam ediyor.

3 LİRAYI AŞTI
Dün akşam Fed'in açıklamaları sonrası bu sabah küresel piyasalarda dolar 3 lira sınırına dayanmıştı. Bugün saat 15.50 civarı dolar/TL kuru uluslararası piyasalarda oluşan fiyatlara göre 3 lirayı aştı. Kur saaat 15:52 itibarıyla 3,007 liradan el değiştiriyor.

YILDIRIM KARARI SONRASI DOLAR SAKİN KALDI
Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti'de genel kurul kararı alınması ile hareketlenen dolar/TL kurunda, Binali Yıldırım'ın Ak Parti'de yeni genel başkan adayı olarak açıklanması sonrası bir hareket gözlenmedi. Öğlen saatlerine doğru 2,99 liranın hemen üzerinde seyreden dolar, Ak Parti'de genel başkan adayı olarak Binali Yıldırım'ın açıklanması sonucu bulunduğu seviyeleri korudu. Kur karar sonrası 2,9935 liradan işlem görülüyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...