Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kartal’a 400 milyon liralık konut yatırımı

Düzenleyen:
Kartal’a 400 milyon  liralık konut yatırımı

Ekonomi Haberleri

Referans Kartal Towers projesi 451 konuttan oluşurken, Referans Kartal Kordonboyu ise butik bir proje olma özelliği taşıyor

Avrupa’nın en yüksek rezidans binası ‘’İstanbul Sapphire’’ projesine imza atan Kiler GYO, Anadolu Yakasında iki projeyi birden hayata geçiriyor. 400 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Referans Kartal Towers ve Referans Kartal Kordonboyu projelerinde fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. Kartal’ın merkezinde yer alan Referans Towers'ın 31 katlı ve 24 katlı 2 bloktan oluştuğunu belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Bu bloklarda 451 konut ile 800 metrekarelik ticari alanımız bulunuyor. Butik bir proje olan Kartal Kordonboyu projemiz ise 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Bu bloğumuzda da 94 konut ve 11 ticari ünite yer alacak. Kartal bölgesi İstanbul’da son derece yüksek bir yatırım potansiyeline sahip. Her iki projemizde ulaşım akslarının merkezinde yer alıyor’ dedi.
300 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Towers’ta daire teslimleri Mayıs 2018’de yapılacak. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1'e kadar dört çeşit konut tipinin yer aldığı projede fiyatlar 260 bin liradan başlıyor. 100 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu’nda ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneğini bulunuyor. Büyüklükleri 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişen projede fiyatlar 272 bin liradan başlıyor. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...