Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan ekonomi yönetimini kimseye bırakmadı

Düzenleyen:
Başbakan ekonomi yönetimini kimseye bırakmadı

Ekonomi Haberleri

Başbakanlıktan yayınlanan genelgeyle Ekonomi Koordinasyon Kuruluna Başbakan Binali Yıldırım'ın başkanlık edeceği duyuruldu.

Merakla beklenen, 'Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun başına hangi Babakan Yardımcısı geçecek?' sorusu cevabını buldu. Başbakan Binali Yıldırım kurula kendisi başkanlık edecek. Ekonomi çevrelerinin merak ettiği sorunun yanıt bulmasının ardından piyasaların ne tepki vereceği ise merak edilirken gözler haftanın ilk işlem günü olan pazartesiye çevrildi.

'7 YIL ARADAN SONRA İLK KEZ'

Hükümet kuruldu, kabine belirlendi. Başbakan Yardımcılarının hangi kurullara başkanlık edeceklerine ilişkin genelge de yayınlandı. En çok merak edilen Ekonomi Koordinasyonu'nun hangi Başbakan Yardımcılığına verileceği sorusuna da yanıt bu genelgeyle geldi. Ekonomi Koordinasyon Kurulu'na Başbakan Yardımcıları değil, Başbakan Binali Yıldırım başkanlık edecek. Böylece Kurul'un başkanlığını 7 yıldan sonra ilk kez Başbakan yapacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...