HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk devi satıldı! Artık resmen...

Düzenleyen: /
Türk devi satıldı! Artık resmen...
Peyman, , Haber

Ekonomi Haberleri

Özel sermaye fonu Bridgepoint, kuruyemiş üreticisi Peyman`ı satın aldı.

Özel sermaye fonu Bridgepoint, hissedarları arasında Esas Holding'in de bulunduğu kuruyemiş üreticisi Peyman'ı satın aldı.Bridgepoint'ten yapılan açıklamada, hissedar konumundaki Esas Holding ve Peyman'ın kurucuları ile yapılan anlaşmanın tutarı ise belirtilmedi.Reuters'ta Nisan ayında yayınlanan ve kaynaklara dayandırılan haberde, Peyman Gıda'nın tamamının özel sermaye fonu Bridgepoint'e 110 milyon dolara satışı için anlaşıldığı bilgisi yer almıştı.

TÜRKİYE'NİN EN ESKİ MARKALARI

Bridgepoint'in açıklamasına göre, 2 milyar dolarlık Türkiye kuruyemiş pazarının önde gelen oyuncularından biri konumunda bulunan Peyman; Ortadoğu, Balkanlar ve Orta Asya başta olmak üzere 30'dan fazla ülkeye de ihracat gerçekleştiriyor.Açıklamada, Bridgepoint'in yatırımı ile birlikte Peyman'ın büyümesinin daha da hızlanacağı belirtildi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...