Ramazan hareketliliği esnafın yüzünü güldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ramazan hareketliliği esnafın yüzünü güldürdü

Ekonomi Haberleri  / AA

Ramazana bir gün kala çarşı, pazar ve marketlerde tezgahlarını çeşitli sofralık ürünlerle süsleyen esnafın da yüzü güldü.

Kapalı Çarşı ve Reyhan Pazarı'ndaki tezgahlarını çeşitli sofralık ürünlerle süsleyen esnaf, hareketlilikten oldukça memnun.

Çarşı esnafından kuruyemişçi Gülay Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan dolayısıyla pazarda yoğunluk yaşandığını söyledi. En fazla satışı olan ürünün hurma olduğunu belirten Karabulut, "Hurma fiyatları çok uygun. 8 liradan 25 liraya kadar, her keseye hitap eden hurmamız var. Yumuşak olduğu için en çok İran hurması satılıyor." dedi.

Karabulut, esnaf olarak ramazan ayının sonuna kadar satışların böyle devam etmesini beklediklerini ifade etti.

Kasap Kadir Teke de et satışlarının ramazan dolayısıyla iyi gittiğini belirtti. Et fiyatlarının yüksekliğine rağmen satışlarının iyi olduğunu dile getiren Teke, "En çok kıyma satışımız oluyor. Ondan sonra da kemikli et olarak oğlak satışlarımız çok oluyor." diye konuştu.

Dana kuşbaşı etin kilogramını 36 liradan sattıklarını anlatan Teke, kıyma fiyatının ise 32 lira olduğunu kaydetti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...