TOFAŞ yeni salonunda

Düzenleyen:
TOFAŞ yeni salonunda

Ekonomi Haberleri

Tofaş, tesis yatırımlarıyla da Türkiye’de basketbola desteğini sürdürüyor.

Ali Çelik BURSA
Koç Holding ve Tofaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan merhum Mustafa V. Koç’un adını taşıyan spor salonu, Bursa’da hizmete açıldı. 5 bin 800 metrekarelik alana kurulu tesis, yaklaşık 15 milyon TL’ye mal oldu. Açılış törenine Koç Ailesi üyeleri, Koç Holding ve Tofaş üst yönetimi, Bursa yerel yönetimi, Türkiye Basketbol Federasyonu yöneticileri ile çok sayıda davetlinin katılımıyla hizmete açıldı. 3 basketbol sahası bulunan tesis; spor salonu, fitness merkezi, fuaye alanı, soyunma odaları, rehabilitasyon alanı ve ofisler ile birlikte 6 ana bölümden oluşuyor. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, “Açılışını yaptığımız tesis, merhum Mustafa V. Koç’un anısına ithaf edilmiştir. Sevgili ağabeyimin sportmen kimliğinin burada yaşatılmasından ve spora verdiği değerin gelecek nesillere aktarılacak olmasından büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.
Ömer M. Koç, Tofaş Spor Kulübü’nün, 43 yıllık tarihi ile özel sektör alanında spora yapılan yatırımın en başarılı örneklerden biri olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti: “Bu tesis, spor yapan ve spora başlama hedefi olan binlerce gencin okulu olmayı sürdürecektir. Bu açılışın, kulübümüzün Basketbol Süper Ligi’ne yükselme başarısı gösterdiği döneme denk gelmesi de güzel bir tesadüf oldu. Takımımız play-off’u namağlup tamamladı. Şimdi kendilerini daha da heyecanlı bir sezon bekliyor.”

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...