9 günlük tatil balonları da uçuracak

Düzenleyen:
9 günlük tatil balonları da uçuracak

Ekonomi Haberleri

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde de memnuniyetle karşılandı.

Kayadan oyma yapıları, butik otelleri, yer altı şehirleriyle yerli ve yabancı turistin ilgisini çeken Kapadokya'da işletmeler, Ramazan Bayramı tatiline hazırlanıyor. Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz, "Fiyatlarda yüzde 50'ye kadar varan indirimler var. Bölgede 30 avrodan 200 avroya kadar butik otellerde konaklama imkanı bulunuyor. Bölgeye ağırlıkla İstanbul'dan ziyaretçimiz geliyor. Bunun yanında Kayseri, Adana, Mersin, İzmir'den de bölgeye yerli turist geliyor. Bu sebeple bayramda yüzde 100 doluluk bekliyoruz" dedi. Uçhisar'da bulunan bir butik otelin satış müdürü Nimet Gül Özcaş da, "Fiyatlarımızı yerli turisti de düşünerek, belli oranlarda düşürdük. 3 kal 2 öde ve kuru sabitleme gibi promosyonlar yaptık. Bunların etkili olacağına inanıyorum" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...