Promosyon rekabeti tüketicilere yaradı

Düzenleyen:
Promosyon rekabeti tüketicilere yaradı

Ekonomi Haberleri

Ramazanda bankalar kredi kartıyla yapılacak alışverişlerde, 80 TL'ye varan miktarlarda hediye puan veriyor

Ramazan ayında vatandaşın alışverişlerini kredi kartlarıyla yapması için kampanyalar düzenleyen bankalar arasında kıyasıya rekabet yaşanıyor. Birçok banka, müşterilerine, kredi kartlarıyla yapacakları belli miktarlardaki alışverişler için "hediye puan" sunuyor.
- İş Bankası'nın Maximum kredi kartı için gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, 4 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerdeki 100 lira üzeri 4. peşin alışverişe, 40 lira değerinde puan hediye ediliyor.
- Denizbank'ın Paracard kampanyasında ise 3 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 80 lira ve üzeri 2. alışverişe 10, 4. alışverişe 15, 6. alışverişe 25 ve 8. alışverişe 30 lira olmak üzere, toplamda 80 lira bonus sunuluyor.
- Akbank Axess kampanyasında; market, restoran ve akaryakıtta 100 lira ve üzeri alışverişlerde, her gün için 11 lira, toplamda 55 liraya varan chip para hediye ediliyor.
- Halk Bankası'nın Paraf kredi kartıyla 4 Temmuz'a kadar 18.00 ile 24.00 saatleri arasında yurt içi market ve restoranlarda tek seferde yapılacak 100 lira ve üzeri harcamalara, yüzde 5 ParafPara hediye ediliyor.
- Vakıfbank, ramazan alışverişlerini Worldcard ile yapanlara 50 TL Worldpuan hediye edecek. Tek seferde yapılacak ilk 100 lira ve üzeri alışverişten sonra, tek seferde gerçekleştirilecek her 100 lira ve üzeri alışveriş için 10 lira, toplam 50 lira Worldpuan hediye söz konusu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...