Bizim Evler 6'da teslime hazır daireler

Düzenleyen:
Bizim Evler 6'da teslime hazır daireler

Ekonomi Haberleri

Ispartakule’nin 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşan dev projesinde; 1207 daireden oluşan Gökkuşağı etabında hayat başlarken, teslime hazır daireler fiyat avantajlarıyla yatırımcılara sunuluyor. 454 daireden oluşan Metro etabında ise çalışmalar bütün hızıyla devam ediyor.

Bizim Evler 6, yüksek yatırım potansiyeline sahip konumuyla konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Yüzde 1 peşin, hemen taşın kampanyasıyla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunan projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor.  Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6’da daireler, 461.000 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Dış cephesinde Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı Bizim Evler 6’da daireler116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
Bizim Evler 6 projesinde bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere ayrıca 160 cadde mağazası da yer alıyor. Ispartakule Metro durağının hemen önünde faaliyete hazır dükkanlar 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

YÜKSEK STANDARTLARDA HAYAT VADEDİYOR
Proje, 120 dönümlük arsa alanı ile site sakinlerine daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor. Bizim Evler 6’da bulunan üç adet kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna, Türk hamamı, buhar odaları, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, göletleri, şelaleleri, seyir terasları, ilkokulu ve mescidiyle aile öncelikli modern yaşam yatırımcılara sunuluyor.

METRO DURAĞI KAPISINA GELİYOR 
Ispartakule Metro durağının önünde yer alan Bizim Evler 6, şehir içi ulaşım açısından avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...