Spor Okulu öğrencileri Euro 2016’da

Düzenleyen:
Spor Okulu öğrencileri Euro 2016’da

Ekonomi Haberleri

Millî Olimpiyat Komitesi tarafından, Coca Cola iş birliği ile 1996 yılında başlatılan ve şimdiye kadar 150 bin öğrenciye ulaşmış olan Ücretsiz Spor Okulları'ndan 4 öğrenci, Euro 2016 heyecanını yaşadı.

Van, Sakarya, ve İstanbul Pendik'deki okullardan Fransa'ya giden öğrenciler, dünyanın en büyük futbol organizasyonlarından olan Euro 2016'nın bir parçası olma gururunu yaşadı. İspanya maçı öncesinde sahada Türk bayrağını taşıyan Berre İnce, Aleyna Başak, Berdan Alkın Başkut ve Mete Taha Demir isimli öğrenciler gibi 7-15 yaş arası çocuk ve gençler, Ücretsiz Spor Okullarında eğitim alıyor. Bu kapsamda İstanbul, Van, Kocaeli ve Sakarya’da faaliyet gösteren 6 okulda hafta sonu 2 gün voleybol, basketbol ve atletizm branşlarında hizmet veriliyor. Bugün aktif 1500 öğrencisi olan Ücretsiz Spor Okulları ile şimdiye kadar 150 bin öğrenciye ulaşıldı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...