Herkes onları bekliyor! Giriş yapmaya başladılar...

Düzenleyen:
Herkes onları bekliyor! Giriş yapmaya başladılar...

Ekonomi Haberleri

Yaşadıkları ülkelerden tatillerini Türkiye'de geçirmek üzere yola çıkan yurtdışındaki Türkler'in Kapıkule Gümrük Kapısı'ndan yurda giriş yapmaya başladı.

Ramazan Bayramına 9 gün kalması dolayısıyla sınır kapılarından geçişler sıklaştı.Almanya'dan ailesiyle gelen Ümit Sever, AA muhabirine yaptığı  açıklamada Ramazan Bayramı dolayısıyla tatilini erken başlattığını söyledi.Yolculuğunun sorunsuz geçtiğini anlatan Sever, "Vatanımıza geldiğimiz  için mutluyuz. Buraya gelince bütün sorunları, sıkıntıları geride bırakıyoruz.  Ramazanı da bayramı da İzmir'de yakınlarımızın yanında geçireceğiz" dedi.

'TÜRKİYE'YE GELİŞLERDE ARTIŞ VAR'

Almanya'dan gelen Ahmet Taşkıran da Ramazan Bayramı için yıllık  tatilini erken başlattığını ifade etti. Her yıl Türkiye'ye gelmeyi sabırsızlıkla  beklediklerini anlatan Taşkıran, "Tatilimizi İstanbul'da geçireceğiz.  Cumhurbaşkanımız bizleri davet etti biz de yurtdışında yaşayan Türkler olarak  davete icabet ederek ülkemize erkenden geldik" diye konuştu.Danimarka'dan ailesiyle gelen Nuriye Kalın ise bayramı Konya'da  geçireceğini söyledi. Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Kalın,  tatilde Mevlana Müzesi'ni ziyaret edeceğini kaydetti.Almanya'dan gelen HASAN Fehmi Eker de tatilini yakınlarının yanında  Konya'da geçireceğini söyledi. Yolculuğun rahat geçtiğini ifade eden Eker, "Mola vererek, dinlene dinlene geldik. Türkiye'ye gelişlerde artış var. Ramazan Bayramı  yaklaştıkça bu yoğunluk daha da artacak." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...