6 bin 500 kişiye bayramlık iş

Düzenleyen:
6 bin 500 kişiye  bayramlık iş

Ekonomi Haberleri

Çikolata ve çikolatalı ürünler sektöründe faaliyet gösteren Şölen, bayram döneminde 6 bin 500 kişiye ek istihdam sağlayacak.

Şölen CEO’su Elif Çoban, dönemsel istihdam edilecek kişilerin ağırlıklı bölümünün üniversite öğrencilerinden oluşacağını söyledi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde faaliyet gösteren Çok Amaçlı Toplum Merkezleri’yle (ÇATOM) işbirliğine giderek, hem kadın istihdamını desteklemeyi hem de el işi geleneksel bayram ürünlerinin yeniden gündeme gelmesini hedeflediklerini de vurgulayan Çoban, şöyle konuştu: “ÇATOM’daki kadınlarımız bizler için mendil, şeker kesesi ve tepsi örtüsü hazırladı. Biz de bu ürünleri çikolatalarımızla birlikte dostlarımıza göndererek onlara bu unutulmaya yüz tutan geleneğimizi yeniden hatırlattık. Projemize önümüzdeki yıllarda da daha fazla kadını dahil ederek devam edeceğiz.”

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...