Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY'nin 290. uçuş noktası açıldı

Düzenleyen:
THY'nin 290. uçuş noktası açıldı

Ekonomi Haberleri

TÜRK Hava Yolları (THY), 290. uçuş noktası olan başkent Hanoi'ye seferlerine başladı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) bu  seferi, Ho Chi Minh City'nin ardından Vietnam'daki ikinci uçuş noktası da oldu. TK-166 sefer sayısı ile Airbus 330 tipi, TC-JOF kuyruk tescilli uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan saat 02.20'de havalandı. 243 yolcunun katıldığı ilk uçuşa THY Basın Müşaviri Yahya Üstün ve basın mensupları katıldı. Seferler, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi gerçekleştirilecek.

603 EURO'DAN BAŞLIYOR
Türk Hava Yolları, ilk uçuş için özel bir kampanya yapıyor. Bilet fiyatları, ekonomi sınıfı, gidiş-dönüş 603 Euro'dan başlıyor. Bu fiyatlara tüm vergi ve harçlar dahil.

İKİ GÜN İSTANBUL-HANOİ
Seferler, haftanın iki günü yani Pazartesi ve Çarşamba günleri, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan direkt Hanoi'ye yapılıyor. Saat 02.20'de kalkan THY uçağı, yerel saatle 15.20'de Hanoi'ye teker koyuyor. Buradan THY uçağı 16.50'de havalanıp Saygon'a geçiyor. İnişi ise 18.55'te. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri ise uçuşlar, İstanbul-Saygon-Hanoi olarak gerçekleştiriliyor.

THY'nin 290. uçuş noktası açıldı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...