HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik istifa etti

Düzenleyen:
Türkiye Finans Genel Müdürü Osman Çelik istifa etti
Türkiye Finans İstifa, Osman Çelik İstifa, Haber

Ekonomi Haberleri

Türkiye Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Osman Çelik, 27 Haziran itibarıyla istifa etmek suretiyle görevlerinden ayrıldı.

İstifa Türkiye Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Osman Çelik'in yerine vekâleten Finans ve Strateji'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdüllatif Özkaynak getirildi.

FAZSİZ KAZANCIN LİDERLERİNDEN

Katılım bankacılığının köklü kuruluşlarından Türkiye Finans Katılım Bankası'nın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Osman Çelik görevinden ayrıldı. 27 Haziran 2016 itibarıyla Türkiye Finans'taki görevlerinden ayrılan Çelik'in yerine, Finans ve Strateji'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdüllatif Özkaynak, vekâleten görevlendirildi.

ABDULLATİF ÖZKAYNAK KİMDİR?

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürlüğü'ne vekâleten görevlendirilen Abdüllatif Özkaynak, 1960 Antalya doğumlu. Çalışma hayatına Egebank'ta başlayan Özkaynak, 1985/1998 yıllarında Egebank'ta çeşitli pozisyonlarda görev aldı. 1998 yılında Anadolu Finans Kurumu'nda Mali İşler Grup Müdürü olarak göreve başlayan Özkaynak, Family Finans ve Anadolu Finans'ın birleşme süreci ile bankanın çoğunluk hisselerinin NCB'ye satış sürecinde aktif rol oynadı. Türkiye Finans Katılım Bankası'nda Muhasebe ve Bütçe Mali Kontrol Departmanı'nda Müdürlük görevini yürüten Özkaynak, Ağustos 2011'de Finans'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı'nı üstlendi. 27 Haziran 2016 tarihi itibarıyla da Türkiye Finans Genel Müdürlük görevine vekaleten getirildi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...