Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Faber’den ‘altın’ tavsiye

Düzenleyen:
Faber’den ‘altın’  tavsiye

Ekonomi Haberleri

Ünlü yatırımcı Marc Faber'den yatırımcılara tavsiye geldi. CNBC'ye konuşan Faber, küresel ekonominin zayıfladığını fakat yatırımcılar için birçok fırsat bulunduğunu belirtti.

 “Hepimiz Titanik'teyiz fakat geminin batmadan önce yolculuk için birkaç günü olabilir” diyen Faber, yatırımcılara altın alma önerisinde bulundu. Faber, yatırımcıların döviz yerine altın tutması gerektiğini belirtti. Güvenli liman olarak elinde fiziki altın tuttuğunu ve bunu bahçesine gömdüğünü söyleyen Faber, aynı zamanda altın madenciliği yapan şirketlerin hisselerini de aldığını ifade etti. Ortalama bir yatırımcıya altın borsa yatırım fonlarına yatırım yapmalarını tavsiye ettiğini ifade eden Faber, “Herkes altın alsın” dedi. İngiltere'nin AB'den ayrılmasının hisse senedi piyasaları için kötü haber olmayabileceğini kaydeden Faber, “Brexit Fed'e faiz artırmamak ve yeni bir parasal genişleme için mazeret olabilir” görüşünü belirtti.

BREXIT’LE 1358 $’I GÖRMÜŞTÜ
Altın fiyatları Brexit sonucuyla cuma günü 1.358 dolarla iki yılın zirvesine çıkmıştı.

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...