Eminönü hareketlendi

Düzenleyen:
Eminönü hareketlendi

Ekonomi Haberleri

Hazırlıklar tamamlandı. Tezgâhlar rengârenk donatıldı. Birbirinden güzel ürünler, asırlık tatlar ve giysiler alıcılarını bekliyor.

Bayram alışverişi denildiğinde ilk akla gelen semtlerden Eminönü’nde, dükkanlar bayrama sayılı günler kala hareketlendi. Mısır Çarşısındaki Malatya Pazarında satış görevlisi olarak çalışan Mahmut Yıldız, bayram öncesi işlerin normal olduğunu belirterek, “İşlerin açılmasını bekliyoruz artık. Çünkü insanlar artık memleketlerine gitmek üzere hazırlığa başlıyor. Burada ufak tefek şeker, çikolata ve lokum alıyorlar.

Özellikle set olarak uygun fiyata ürünler müşterilerimizin hizmetine sunuldu” ifadelerini kullandı. Bayram öncesi insanların eskisi gibi şeker ve çikolataya rağbet etmediğini anlatan Yıldız, müşterinin lokumu ve özellikle kuru yemişe yöneldiğini kaydetti. Bütün hazırlıklarını tamamlayan Eminönü esnafı bu bayramdan oldukça umutlu görünüyor. İşlerin nasıl olacağı, esnafın yüznünün gülüp gülmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...