Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk Havalimanı doldu taştı

Düzenleyen:
Atatürk Havalimanı doldu taştı

Ekonomi Haberleri

Dokuz günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte tatilini yurt dışı ve yurt içindeki tatil noktalarında geçirmek isteyen yolcular Atatürk Havalimanı'na akın etti.

Yoğunluk nedeniyle başta Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Gidiş Terminal girişlerinde ve check-in kontuarları önünde uzun kuyruklar oluştu. Görevliler yolcu işlemlerini hızlandırmak için yoğun çaba harcadı. Bayram tatili yoğunluğu nedeniyle Türk Hava Yolları yolcularının uçuş saatinden en az 3 saat kala havalimanlarında olması konusunda uyarıda bulundu. Yolcuların bir kısmı korku duyduklarını belirtirken büyük kesimi de güvenlik önlemleri nedeniyle korku hissetmediklerini söylediler. Tatil heyecanını yaşayan vatandaşlardan bazıları, "Yoğunluk olsun kazasız belasız gidelim yoğunluk önemli değil. Polislerimize askerimize Allah yardım etsin, vatandaşlarımızı da Allah korusun” dedi. Tatil için yurt dışına çıkan vatandaşlar Dış hatlar Terminali'nde bulunan anma standını ziyaret etmeyi de ihmal etmediler. Viyana'ya giden Murat Karadağ, “Daha önce planlamıştık. Herhangi bir korkum olmadı” diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...