Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY, Avrupa’nın en iyisi

Düzenleyen:
THY, Avrupa’nın en iyisi

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, 11 Temmuz'da 'Avrupa'nın En İyi Havayolu' ödülünü 6. kez alacaklarını söyledi.

Aycı, "Bu hepimizin ortak paydası. Benim için en büyük ödül, yeniden Türkiye'de, turizmde otellerin, uçakların, havalimanlarının dolması" dedi. Havalimanı’ndaki terör saldırısında 9 çalışanını kaybeden TGS’yi ziyaret eden Aycı, "Arkadaşlarımız işlerine dört elle sarıldı. Brüksel 12 gün havalimanını açamadı, biz saatler sonra açtık" dedi. 

ABD'DE BÜYÜYECEĞİZ
Düşen yolcu trafiğini artırmak için çalışıp doluluğu yüzde 74’e çıkardıklarını söyleyen Aycı, “Avrupa'daki bütün havalimanlarının önüne geçtik. Yılın ikinci yarısı çok daha iyi olacak. ABD'de günlük 6 bin 500 yolcu taşıyoruz. Hedefimiz tanıtımlarla bunu 10 bine çıkarmak. Örneğin Super Bowl'da yer alarak ABD'nin 3'te birine en az 1 kez ulaştık" diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...