Balon turizmine yabancı ilgisi

Düzenleyen:
Balon turizmine  yabancı ilgisi

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin peribacaları ile ünlü turizm merkezi Kapadokya’da turistler gökyüzünden peribacalarını izlemenin keyfini yaşıyor.

Sabahın erken saatlerinde başlayan uçuşlarda, yolcular gün doğumuna havada şahit olurken, tan vaktinin tüm güzelliğini ortaya çıkardığı Ürgüp, Göreme, Ortahisar, Uçhisar, Avanos ve Nevşehir’i havadan panaromik olarak görme şansını da yakalıyorlar. Discovery Balloons pilotlarından Eray Bora Ramazan Bayramı nedeniyle yerli turistlerin Akdeniz’i tercih ettiğini belirtirken yabancı turistlerin tercihini ise Kapadokya’da balon turu yapmak olduğunu söyledi. Bora, “Ramazan Bayramında yerli turistlerimiz Akdeniz bölgesini tercih ederken yabancı turistlerimiz yine her zaman olduğu gibi balon turunu yani dolayısıyla Kapadokya bölgesini tercih etti. Kapadokya’da balon turunda talep fazlasıyla var. Biz yerli turistlerimizi de Kapadokya’da bölgesinde balon turuna davet ediyoruz” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...