Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayramı cepten kutladık

Düzenleyen:
Bayramı cepten kutladık

Ekonomi Haberleri

Turkcell’liler Ramazan Bayramı coşkusunu sevdikleriyle birlikte cepten yaşadı.

Ramazanın son günü ve bayram günleri de dahil olmak üzere 4 gün boyunca toplamda 7 milyon GB data kullanarak bir rekora imza atan Turkcell müşterileri, bayram süresince yurt içinde 1.3 milyar dakika yurt dışıyla ise 5 milyon dakika konuşurken, 769 milyon SMS gönderdi. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunan BiP de bayram süresince yoğun olarak tercih edildi. Bayram boyunca BiP’ten gönderilen mesaj sayısı 25 milyonu aştı. Ayrıca BiP kullanıcıları, 250 bin arama yaparak toplamda 1 milyon 380 bin dakikalık sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirdi. 

Vodafone aboneleri Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 823 milyon dakika ses, 639 milyon SMS ve 3.9 milyon GB mobil internet kullanımıyla yeni bir rekora imza attı. Bu yıl da mobil internet üzerinden bayramlaşmayı tercih eden Vodafone’luların mobil internet kullanımı geçen yıla göre 2 kattan fazla arttı. Bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Antalya, Van, Balıkesir, Mardin, Diyarbakır ve Kahramanmaraş olurken, en çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Antalya, Sakarya, Muğla, Şanlıurfa, Bursa ve Hatay şeklinde sıralandı. 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...