Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalifiye eleman için eğitim verilecek

Düzenleyen:
Kalifiye eleman için eğitim verilecek

Ekonomi Haberleri

Türkiye’nin gelinlik üretiminin yüzde 70’ini tek başına gerçekleştiren İzmir'de Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği ile İzmir Olgunlaşma Enstitüsü iş birliğinde hazırlanan proje kapsamında, gelinlik sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla eğitim programı düzenlenecek.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kızılgüneşler, gelinlik sektörünün en büyük ihtiyaçlarından birinin kalifiye ara eleman olduğuna işaret ederek, “Giyim üretim teknolojileri alanında altyapıya sahip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve mezunlarıyla bu teknik altyapıya sahip bireyler arasından seçeceğimiz kursiyerlere, İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nün üretim ve tasarım atölyelerinde 5 ay sürecek gelinlik ve abiye üretim, dikim teknikleri ve moda tasarımı eğitimi verilecek. Programı başarıyla tamamlayan kursiyerler, gelinlik ve abiye sektörüne entegre edilecek” dedi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...