Vodafone: Türkiye’ye güvenimiz tam

Düzenleyen:
Vodafone: Türkiye’ye güvenimiz tam

Ekonomi Haberleri

Vodafone Dünya CEO’su Vittorio Colao, “Türkiye’ye olan desteğimizi sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak isteriz” dedi.

Türkiye’deki en büyük doğrudan yabancı yatırımlardan biri olan Vodafone, 15 Temmuz Temmuz darbe girişimini sert bir şekilde kınarken, Türkiye’ye olan yatırımların kararlı şekilde süreceğini duyurdu. Şirketin finansal sonuçlarına dair yaptığı açıklamada Türkiye yatırımlarının ve ülke ekonomisine duydukları güvenin devam ettiği mesajını veren Vodafone Grubu Dünya CEO’su Vittorio Colao şöyle konuştu: “Türkiye’nin demokratik kurumlarına yapılan dehşet verici saldırıları kınıyor, hayatını kaybeden masumların yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Belirtmek isteriz ki; Vodafone Grubu, Türkiye’nin uzun soluklu bir yatırımcısıdır ve Türkiye’deki faaliyetleri ile gurur duymaktadır. Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımcısı olarak, yatırımlarımıza uzun yıllar devam ederek Türkiye’ye olan desteğimizi sürdüreceğimizi bir kez daha vurgulamak isteriz.” Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt ise konuşmasında “Olaylar boyunca kesintisiz hizmet vererek, abonelerimizin acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için ücretsiz data ve konuşma verdik. Türkiye bizim için önemli ve hızlı büyüyen bir pazar. Türkiye pazarına güven ve bağlılığımız sürüyor. Ülkemizin dijital geleceğine öncülük etme hedefimizle yatırımlarımıza aynı hız ve kararlılıkla devam edeceğiz” dedi. 27 çeyrektir kesintisiz çift haneli büyüyen Vodafone Türkiye’nin servis gelirleri, geçen yılın aynı dönemine göre %19,5 artış ile 1,9 milyar TL’ye yükseldi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...