Notçular ters köşeye yatacak

Düzenleyen:
Notçular ters köşeye yatacak

Ekonomi Haberleri

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Başkanı Dr. Fahrettin Yahşi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası süreçte finansal adımların kontrollü olarak yürütüleceğini belirterek, "Bankacılık faaliyetlerimiz 15 Temmuz sabahında nasılsa aynı şekilde devam ediyor" açıklamasını yaptı.

Finans sektörü ve iş dünyasının gerekli tedbirleri alarak problemsiz bir normalleşme süreci yakalayacağını dile getiren Yahşi, "Ekonomi yönetiminde yer alan kurumlarımızın, özellikle likidite tarafındaki taleplerin karşılanması noktasında bankacılık sektörüne tüm desteğini açıklaması ve sektörel olarak gösterilen birlik, olumsuzlukları başarıyla giderdi. Bundan sonra da herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması noktasında gerekli adımların atılacağı mesajını verdi. Özellikle dövizde sert dalgalanmanın önüne geçme noktasında, Türk vatandaşları da döviz satışı tarafında pozisyon almakla bunu engellemiş olabilir. Bugüne kadar hak ettiğimizin altında verilen notlarla Türkiye'yi değerlendiren kredi derecelendirme kuruluşları, kısa vadede ülkemizin bu süreci son derece kontrollü ve başarılı bir şekilde yürüteceğine tanık olacak" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...