Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Albayrak açıkladı: Doğalgaza indirim geliyor

Düzenleyen:
Albayrak açıkladı: Doğalgaza indirim geliyor

Ekonomi Haberleri

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, kış gelmeden büyük bir ihtimalle doğalgaz indirimi yapacaklarını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak CNN Türk'te Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Albayrak 15 Temmuz darbe girişimi ve o gece yaşananlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en yakınındaki isim olan Bakan Albayrak, FETÖ'cü hainlerin Silivri'deki intiharlarına ilişkin olarak da "Silivri'deki intiharların da incelenmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi. Albayrak, açıklamalarında bir müjde vererek, "Kış gelmeden havalar soğumadan inşallah doğalgazda ciddi bir indirim yapacağız. " dedi..

VATANDAŞA DOĞALGAZ MÜJDESİ

Bakan Albayrak sözlerine şöyle devam etti:

"Kış gelmeden havalar soğumadan inşallah doğalgazda ciddi bir indirim yapacağız. Yüksek fiyatlar döneminde tahkimlik olduğumuz alıcılarla süreç tamamlandı ama bazıları tamamlanmadı. Bu süreç tamamlanmasa bile biz kış gelmeden vatandaşımıza bu konuda güzel haberler vereceğiz. Oranla ilgili çalışmalarımız da sürüyor"

SANAYİCİLERE DE İYİ HABER

Albayrak, hane halkını ve sanayiciyi memnun edecek doğalgaz fiyatları için gereken adımların atılacağını belirtti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...