İndirimli ve düşük faizli konut müjdesi

Düzenleyen:
İndirimli ve düşük faizli konut müjdesi

Ekonomi Haberleri

Yaşanan darbe girişiminin ekonomide olumsuz etki bırakmaması için en önemli adımlardan biri de emlak sektöründe atıldı.

Emlak Konut ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya geldi ve eylem planı hazırladı. Buna göre anlaşma yapılan şirketlerin projeleri, Emlak Konut GYO çatısı altında birleşecek ve kampanya da tek isim altında yürüyecek. Projelerden konut almak isteyenlerin güvencesi de Emlak Konut tarafından sağlanacak. Sisteme dahil olan şirketlerin işlerini hızla yürütebilmesi için gerekirse çatı kuruluştan destek uygulamaları, ödeme ertelemesi şeklinde gerçekleşebilecek. 15 bin adet civarında olması hedeflenen bağımsız alanların yüzde 80'ini konutlar oluşturacak ve bunların yine yüzde 80'i de İstanbul'da bulunacak. Emlak Konut'tan yapılan açıklamada, yüzde 30 hasılat paylaşımı projesi ile 'tarihte görülmemiş' bir kampanya başlatılacağı ifade edildi. Kampanya ile mevcut hiçbir bankanın veremeyeceği düşük faiz oranları ve 10 yıla kadar vade oranları uygulanacak.

İŞÇİ ÇIKARMAYIN

Projenin taraflarıyla yapılan toplantılarda, üstlenicilerin işi hızlandırması istendi. Güçlü ve emin adımlarla gidilmesi istenen kampanyalarda müteahhitlere finansal avantaj ve satış fırsatı sağlanırken, onlara da "Siz de işçi çıkarmayın" tavsiyesi iletildi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...