Vakıf Emeklilik 422 bin BES katılımcısına ulaştı

Düzenleyen:
Vakıf Emeklilik 422 bin BES  katılımcısına ulaştı

Ekonomi Haberleri

Vakıf Emeklilik, Emeklilik Gözetim Merkezi’nin 17 Haziran 2016 tarihli verilerine göre 431 milyon liralık devlet katkısıyla birlikte 4 milyar liralık fon büyüklüğünü aştı ve 422 bin katılımcıya ulaştı.

Vakıf Emeklilik Genel Müdürü Özgür Obalı, yaptığı açıklamada, 2016 yılında da sektörün üzerinde büyümeye devam ettiklerini söyledi. İlk yarı yıl performanslarının yıl sonu hedefleriyle uyumlu olduğunu da belirten Obalı, “Devlet katkısı dâhil fon büyüklüğünde 4 milyar lirayı aşmış bulunuyoruz. Mevcut katılımcı sayısı ve katkı payında da pazar payı hedeflerimizi gerçekleştirerek, fon büyüklüğündeki başarımızı perçinleyeceğimize inanıyoruz” dedi. Vakıf Emeklilik olarak emin adımlarla büyüdüklerini dile getiren Obalı, “2016 yılında; 5 milyar liralık fon büyüklüğünü geçmek, katılımcı sayımızı artırmak ve katkı payındaki artışımızı yükselen bir ivmeyle sürdürmek istiyoruz. Pazar payımızın da %8.5’e ulaşmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...