Şekerbank kadın çiftçileri ödüllendirdi

Düzenleyen:
Şekerbank kadın çiftçileri ödüllendirdi

Ekonomi Haberleri

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının başlattığı ve Şekerbank’ın desteği ile yürütülen “Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı”nın 2016 yılı kazananları belli oldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının başlattığı ve Şekerbank’ın desteği ile yürütülen “Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı”nın 2016 yılı kazananları belli oldu. Adana, Adıyaman, Artvin, Bolu, Iğdır, Kırşehir, Sinop, Tekirdağ ve Yalova olmak üzere 9 farklı ilden 424 kadın çiftçinin projelerinin değerlendirildiği program kapsamında, her ilin dereceye giren birincileri, Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı ödül töreninde, İzmir’de bir araya geldi. Programa Adana’nın Narlıca Mahallesi’nden katılan Yeliz Tok’un “Lavanta Kokulu Kelebekler” projesi Türkiye birincisi seçildi. İkincilik ödülü Iğdır’a, üçüncülük ödülü Yalova’ya gitti. Şekerbank, program kapsamında seçilen Türkiye birincisi projeye 40 bin, ikinci projeye 30 bin üçüncü projeye de 25 bin TL destek sağladı. Banka, dereceye giremeyen kadınlara altın hediye etti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...