Timuray’a büyük görev, Vodafone’un dünya stratejisini belirleyecek

Düzenleyen:
Timuray’a büyük görev, Vodafone’un dünya stratejisini belirleyecek

Ekonomi Haberleri

Vodafone Grubunun AMAP Bölge Üst Yöneticisi (CEO) olarak başarılı işlere imza atan Serpil Timuray, 56 milyar avro gelire sahip olan grubun Ticari Operasyonlar Dünya Başkanlığı ve Strateji Dünya Başkanlığı görevlerine getirildi.

Yeni görevinde marka, pazarlama, satış, dağıtım, müşteri hizmetleri ve ticari fonksiyonların geliştirilmesine liderlik edecek olan Timuray, Vodafone’un dünya genelindeki stratejinin geliştirmesinden de sorumlu olacak. Timuray, yeni görevlerinin yanı sıra Vodafone Grubu dünya icra kurulunda yer almaya ve Grup CEO’su Vittorio Colao’ya doğrudan bağlı olarak çalışmaya devam edecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone CEO’su Colao, “Marka, pazarlama ve ticari stratejiler alanlarında güçlü bir geçmişe sahip olan Timuray, AMAP Bölge CEO’su olarak Vodafone Grubunun en hızlı büyüyen pazarlarında sergilediği başarılı operasyonel liderliğiyle önemli işlere imza atmıştır. Timuray ile yeni görevinde birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum” ifadelerini kullandı. Timuray, ABD merkezli Fortune Dergisinin 2016 yılında ilk kez hazırladığı “En Güçlü Kadınlar Uluslararası Listesi”nde 23. sırada yer almıştı. Fortune Dergisi, Timuray’ı “Global Fortune 500 şirketlerinde çalışan en önde gelen Türk yöneticilerden biri” olarak göstermişti. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...