Çeyrek altın ne kadar?

Düzenleyen:
Çeyrek altın ne kadar?

Ekonomi Haberleri

Altının gram fiyatı bugün sınırlı yükselişle 125 liranın hemen altında dengelendi.

Gram altın, saat 10.50 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,3 artışla 124,9 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 205, Cumhuriyet altını 837 liradan satılıyor.
Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda yüzde 0,2 düşüşle 1.263 dolardan alıcı buluyor. Dün 1.274 dolara kadar çıkan ons altın, doların diğer para birimleri ve emtialar karşısında yükselişe geçmesinin etkisiyle kazançlarını geri vermiş ve günü yüzde 0,3 azalışla 1.266 dolardan tamamlamıştı.

 ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz artırım beklentilerinde önemli bir değişiklik olmadığını, bu dönemde altın fiyatlarının yükselişlerinin de kalıcı olamadığını belirterek, "ABD'de yapılacak başkanlık seçimi ve devamındaki Fed'in faiz kararları altının kısa vadede düşüşlerini hızlandıracak etkenler olabilir. Bu nedenle, bu hafta altının ons fiyatında yaşanan tepki yükselişleri, yerini kar satışlarına bırakabilir." dedi.Memiş, bugün altının ons fiyatında 1.256-1.266 dolar ve gram fiyatında 123,80-124,80 lira aralığında işlemler gerçekleştirileceği öngörüsünde bulundu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...