HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Dev gemiyle Brezilya’dan getirilen 11 bin hayvan için 631 sefer

Düzenleyen: /
Dev gemiyle Brezilya’dan getirilen 11 bin hayvan için 631 sefer
Brezilya, Edirne, Tekirdağ, Haber

Ekonomi Haberleri

Et ve Süt Kurumu'nun Brezilya'dan ithal ettiği 11 bin 209 adet büyükbaş kasaplık sığır, Tekirdağ TDİ Limanına yanaşan M/V NADA Gemisinden indirilerek, 631 seferle 2,5 günde tahliye edildi.

kirdağ Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü ve Gümrük Müdürlüğü personelinin titiz, koordineli ve hızlı çalışmaları ile 11 bin 209 baş kasaplık sığırın veteriner kontrolleri ve tahliye işlemleri kısa sürede sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Kasaplık sığırlar, Edirne’nin İpsala ilçesinde bulunan Lider Et Kombinası'nda kesilmek üzere Veteriner Sınır Kontrol Noktası Müdürlüğü Veteriner Hekimlerince sevk edildi. 

Tahliye işlemleri Tekirdağ Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine bağlı hayvan taşıma yetki belgesi bulunan nakil araçları ve sürücüler ile 631 sefer yapılarak sağlandı. Tahliye sonrası, M/V NADA gemisi Tekirdağ’dan ayrıldı.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...