HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Limak Enerji CLK'dan ayrıldı!

Düzenleyen: /
Limak Enerji CLK'dan ayrıldı!
Limak Enerji, CLK, Haber

Ekonomi Haberleri

İstanbul'un Avrupa Yakası Elektrik Dağıtımı ihalesini kazanan ve 2013 yılından bu yana CLK Boğaziçi Elektrik adıyla hizmet veren Cengiz-Limak-Kolin ortaklığında sürpriz bir ayrılık yaşanıyor.

Elektrik dağıtım ve perakende sektöründe faaliyet  gösteren CLK Enerji yeni hisse dağılım yapılanmasına girdiğini ve bu kapsamda  Limak Enerji şirketinin CLK'dan ayrıldığını duyurdu. 

CLK Enerji'den yapılan açıklamaya göre, Boğaziçi, Akdeniz, Çamlıbel  Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (EDAŞ) ile perakende şirketlerinde Cengiz ve  Kolin şirketleri, Limak’a ait hisseleri devralacak.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Rekabet Kurumu ile diğer  izinlerin alınmasının ardından Limak, Uludağ EDAŞ ve Uludağ Perakende  şirketlerindeki Cengiz ve Kolin hisselerinin devrini gerçekleştirilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...