Şehir içinde modern köy hayatı sunuyor

Düzenleyen:
Şehir içinde modern köy hayatı sunuyor

Ekonomi Haberleri

Kocaeli – Karamürsel’de hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri, 60 ay sıfır faiz fırsatıyla şehir içinde köy hayatını yaşatacak.

ALM İnşaat tarafından Kocaeli Karamürsel'de 45 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen proje; dört tarafı ağaçlarla kaplı bir noktada bahçeli 45 müstakil villadan oluşuyor. 

MEYVE SEBZE YETİŞTİRME İMKÂNI

Geniş ve ferah daireleriyle ev alacakların ihtiyaçlarına cevap veren proje 3+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleriyle şehir içinde köy konsepti sunuyor. İstanbul'un yanı başında yer alan ve 3 farklı tipte inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri, doğayla iç içe bir yaşama davet ediyor. Modern köy hayatını sunacak olan Naturalm Çiftlik Evleri, bahçeli bir ev hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Dört mevsim yaşamaya uygun projeden ev alanlar kendi bahçelerinde sebze-meyvelerini yetiştirme fırsatı bulacak.  
Osman Gazi Köprüsü'nün açılmasıyla değerine değer katan proje, ev alanlara ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Naturalm Çiftlik Evleri'nde C tipi daireler 400 bin liradan, B tipi daireler 550 bin liradan A tipi daireler ise 700 bin liradan alıcı buluyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...