HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk Akımı'nda flaş gelişme!

Düzenleyen:
Türk Akımı'nda flaş gelişme!
Türk Akımı, Haber

Ekonomi Haberleri

Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesi, kısa zamanda onaylanmak üzere Rusya Parlamentosu'nun gündeminde olacak.

Rusya Parlamentosunun alt kanadı Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, Rus basınına yaptığı açıklamada, Türk Akımı anlaşmasının yakın bir zamanda Duma'ya sunulacağını belirterek, "Belge Duma'ya gelir gelmez sistemli bir şekilde üzerinde çalışacağız." dedi.

Duma Uluslararası İlişkiler Komitesi Üyesi ve iktidar partisi Birleşik Rusya'nın Genel Sekreter Yardımcısı Sergey Jeleznyak ise, "Anlaşmanın TBMM'de neredeyse oy birliğiyle onaylanması Türk politikacıların Rusya ile ilişkileri geliştirmek istediğinin bir göstergesidir. Rusya Parlamentosunun da bu anlaşmayı yakın zamanda onaylayacağını düşünüyorum." dedi.

"TÜRKİYE İLE İLİŞKİLERİN YENİDEN KURULMASINI DESTEKLİYORUZ"

Jeleznyak, "Partimiz Türk halkı ile ekonomik bağların ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkilerin yeniden kurulmasını destekliyor." ifadelerini kullandı. Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev ise, Türk Akımı anlaşmasının yıl sonuna kadar parlamentonun onayına sunulabileceğini belirtti.

TBMM'DE ONAYLANMIŞTI

Türk Akımı'na ilişkin anlaşmanın onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun tasarısı dün gece TBMM Genel Kurulunda kabul edilmişti.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...