Türk ekonomisine büyük katkı

Düzenleyen:
Türk ekonomisine büyük katkı

Ekonomi Haberleri

Daha önce projeye dâhil olan Suudi Abduljawad, 4 kıtada faaliyet gösteren Dusit International ile anlaşma imzaladı

Ağaoğlu Grubu’nun yürüttüğü Maslak 1453, iki yabancı yatırımcıyı buluşturdu. Projenin yatırımcılarından Suudi Abduljawad Holding, Dusit International ile lüks rezidans işletmeciliği anlaşması imzaladı. 4 kıtada 29 turizm tesisi işleten ve Türkiye’ye ilk kez girecek olan Dusit Thani’nin işletmesi Ağustos 2018’de başlayacak. İmza törenine katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Abduljawad Holding Suudi Arabistan'ın en büyük yatırım gruplarından bir tanesi. Maslak 1453'ün kulelerinden iki tanesini satın almışlardı. B3 Blok için dünyanın en büyük markalarından biri olan Dusit International ile işletme anlaşması imzaladı. Dusit gibi bir markanın ülkemize yatırımcı olarak gelmesi ve bu iki dev markanın burada yatırım yapması, ekonomimize güvendiklerinin göstergesidir" diye konuştu.

14 TEMMUZ'DAN İYİYİZ

"Türkiye ekonomisine güveniyoruz" diyerek sözlerine devam eden Ali Ağaoğlu "Özellikle Körfez'de çok önemli çalışmalarımız var. Bölgeye seyahatlerimizde ülkemizin 14 Temmuz'dan daha güvenli ve istikrarlı olduğunu söylüyoruz. Bu anlaşma da anlattıklarımızın isabetini ortaya koyuyor” dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...