HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Erzincanlılar döviz bozdurmaya koştu

Düzenleyen: /
Erzincanlılar döviz bozdurmaya koştu
Erzincan, Döviz Bozdurma, Haber

Ekonomi Haberleri

Erzincanlı vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın döviz çağrısı ile döviz bürolarına akın etti.

Erzincanlı vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dem bu dem, zaman bu zaman, gelin dolarlarınızı, Euronuzu TL’ye çevirin” çağrısı üzerine yastık altındaki dövizlerini bozdurmak için döviz bürolarına koştular.Erzincanlı vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı ile döviz bozdurmaya olan ilgisinin yoğun olduğunu aktaran Erzincan Öz Akçe Döviz-Altın A.Ş. bürosu işletme sahibi Murat Aydın, “Sayın Cumhurbaşkanımızın döviz bozdurma talepleri ile ilgili vatandaşların tepkisi baya iyi bir şekilde oldu. Hafta sonu olmasına rağmen döviz bozduranlarda baya bir yoğunluk var. Bende ümit ediyorum ki önümüzdeki hafta daha da çok yoğunlaşarak devam edecektir” diye konuştu. 

Euro’larını bozdurmak için döviz bürosuna akın eden vatandaşlardan Nevzat Ateş isimli bir vatandaş ise Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak için koşa koşa döviz bürosuna geldiğini belirtti.15 Temmuz darbe girişiminin ardındaki süreçte Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmak için elindeki 2 bin 700 doları Türk lirasına çevirmek için döviz bürosuna geldiğini belirten Erzincan esnaflarından Selim Külahlı isimli vatandaş ise, “Cumhurbaşkanımızın çağrısından dolayı 15 Temmuz sürecinde ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozma adına elimizde olan dolarımızı, Euro’muzu TL’ye ve altına yatırın söylemi üzerine ve ekonomimize katkı sağlamak açısından bende mevcut olan 2 bin 700 doları, Türk lirasına çevirmeye geldim. Arkadaşlarımızın ve yurttaşlarımızın da bu konuda duyarlı olmasını kendilerinden rica ediyorum. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bizler birbirimizin halinden anlamadıktan sonra kimsenin bizim durumumuzu anlama gibi bir durum söz konusu olamaz” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...