HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

TOKİ’den İstanbullu esnafa yeni çarşı

Düzenleyen: /
TOKİ’den İstanbullu esnafa yeni çarşı
Toki, Haber

Ekonomi Haberleri

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Rami Kışlasında 1986 yılından bu yana geçici olarak faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları esnafını çağdaş ve modern bir çarşıya kavuşturacağız” dedi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul’daki Rami Kışlasında 1986 yılından bu yana geçici olarak faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları Hali esnafına Kayabaşı Batı Resneli bölgesinde modern çarşı yapacak. Konut üretiminin yanında modern sanayi siteleri inşa ettiklerini ve KOBİ’leri tek çatı altında topladıklarını vurgulayan TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Rami Kışlasında 1986 yılından bu yana geçici olarak faaliyet gösteren Rami Gıda Toptancıları esnafını çağdaş ve modern bir çarşıya kavuşturacağız” açıklamasında bulundu.

Turan, TOKİ Kayabaşı Batı Resneli bölgesinde yapılacak yeni çarşının Rami Kışlası içerisinde zor ve sağlıksız koşullarda faaliyetlerini sürdüren gıda toptancılarının yüzünü güldüreceğini dile getirdi.
Kayabaşı’da yapılacak yeni çarşının 320 bin metrekare alanda inşa edileceğini aktaran Turan, proje içerisinde 990 iş yeri ve 120 dükkânın olacağını söyledi. Turan, inşaatın yılbaşından sonra başlayacağını belirterek, iki yıl içerisinde tamamlanacağını aktardı. İnşaatın tamamlanması ile Rami Kuru Gıdacılar Toptancılar Halinde bulunan esnafın daha modern ve günün ihtiyaçlarına cevap veren iş yerlerine sahip olacağını vurgulayan Turan, “İdare olarak şehir içinde yer alan sanayi tesislerini daha modern şekilde şehir dışına taşımaya devam edeceğiz” dedi. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...