ÖTV ve kur farkı otomotivciden

Düzenleyen:
ÖTV ve kur farkı otomotivciden

Ekonomi Haberleri

Sıfır faizli finansmandan, nakit alım indirimlerine kadar alternatif ödeme seçenekleri sunan firmalar “ÖTV ve kur farkı bizden” diyor

Kasım ayında satış kampanyalarını indirim ve sıfır faiz çerçevesinde yarıştıran otomobil sektörü, ÖTV artışı ve kurdaki artış sebebiyle satışların olumsuz etkilenmesi üzerine yeni bir kampanya başlattı. Dün Fiat, Toyota ve Citroen’in başlattığı kampanyalara bugün yeni markalarda katıldı. İşte o kampanyalar:
Ford: Tüm otomobil modellerinde 28 bin lira, 12 ay ve sıfır faiz avantajı sağlıyor. Ticari araçlarda kredili alımlarda ise Yeni Ford Ranger hariç, diğer modellerde 24 bin lira 24 ay sıfır faiz veya “Her Şey Dâhil Finans Paketi” kapsamında FKasko satın alımlarında 28 bin lira, 24 ay, sıfır faiz ve 200 lira (KDV dâhil) servis çeki fırsatından yararlandırıyor. 
Peugeot:  208’de, 20 bin lira ve 20 aya varan sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor. 308 modeline ise 30 bin lira ve 30 ay sıfır faizli kredi ya da ÖTV farkının yansıtılmadığı fiyat seçenekleriyle sahip olma imkanı tanıyan firma, Yeni SUV Peugeot 2008’de ise 20 bin liraya, 20 ay sıfır faizli kredi veriyor.  
Renault: Aralık ayında, Symbol modeli dışındaki Renault binek otomobillerin perakende satın alımlarında, maksimum 48 bin lira ve 24 aya kadar yüzde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Volkswagen: Avroyu, 2016 model CC’de 2,95’e, Tiguan’da 3,01’e, Golf R, Yeni Beetle ve Scirocco’larda 3,05’e, Touareg’lerde ise 3,15’e sabitledi.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...